محصولات فروشگاه


فروش ویژه ساعت هوشمند مدل M3


ساعت هوشمند مدل M3، قابل استفاده بر روی موبایل های اندروید و آیفون. هشدار تماس ها و پیام های دریافتی. پایش فعالیت روزانه و گزارش آن ...
در مقایسه با نسخه قبلی، این نوآوری یک به روز رسانی تمام عیار محسوب می شود. بر خلاف مدل های قبلی، ساعت هوشمند مدل M3 جدید دارای صفحه نمایش لمسی OLED با ابعاد 0.78 اینچ است. ساعت هوشمند مدل M3 برای کنترل فعالیت های روزانه بدن و نیز پیگیری تمرینات ورزشی طراحی شده است. از مهمترین قابلیت های این دستبند می توان به خواندن پیام ها های (فیس بوک، توئیتر و واتس اپ)، اعلان تماس ها، سنسور تست فشار خون، شمارش تعداد ضربان قلب در دقیقه، نمایش میزان اکسیژن خون، نظارت بر میزان و کیفیت خواب و گام شمار و ... اشاره کرد. طراحی زیبا میتواند موضوع مهم و قابل توجه ای در انتخاب یک گجت پوشیدنی مثل ساعت هوشمند محسوب شود. ساعت هوشمند مدل M3، از جمله ساعت های هوشمند موجود در بازار می باشد که علاوه بر طراحی زیبا از قیمت مناسبی هم برخوردار می باشد.
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 129000 تومان

طرز تهیه مرغ ژاپنی

طرز تهیه مرغ ژاپنی

طرز تهیه مرغ ژاپنی

 

مواد لازم برای مرغ ژاپنی :

ران مرغ ۷۹۵ گرم
آب پرتقال  ۱/۴ فنجان 
 سس سویا (کم نمک) ۱/۳ فنجان 
 عسل  ۲ قاشق سوپخوری
 سرکه برنج ژاپنی ۳ قاشق سوپخوری 
پوست پرتقال ۲ قاشق چایخوری
روغن کنجد ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مرغ ژاپنی :

در یک کاسه ی متوسط سس سویا، آب پرتقال، میرین (سرکه برنج ژاپنی)، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را مخلوط کنید. 

ران مرغ را به شکل لقمه ای برش دهید و به مخلوط مزه دار کننده اضافه کنید. بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و مزه دار شود.

 

روغن را در یک روغن دان بزرگ یا یک ماهی تابه ی گود در دار روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق شکاف دار مرغ ها را اضافه کنید. مواظب باشید مواد مزه دار کننده همراه آن نباشد. مواد مزه دار کننده را برای بعد کنار بگذارید. 

 

مرغ را بپزید و گاهی هم بزنید تا همه ی طرف های آن قهوه ای روشن شود. شعله را تا حرارت نسبتاً پایین کم کنید سپس مواد مزه دار کننده را اضافه کنید و در تابه را بگذارید. ۵ دقیقه بپزید.

 

در را بردارید و چک کنید مرغ ها کامل پخته باشند. اگر پخته بودند مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک کاسه ی تمیز قرار دهید. بگذارید مواد مزه دار کننده ۱ تا ۳ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود سپس روی مرغ بریزید و هم بزنید. 

روی مرغ تری یاکی را عصاره پوست پرتقال بپاشید و با برنج و یا سبزیجات سرو کنید. 

 

نکاتی برای پخت مرغ ژاپنی :

سرکه برنج که در آشپزی ژاپنی خصوصا برای تهیه سوشی استفاده می شود. 

برای رنده کردن زنجبیل اول پوست آن را با یک قاشق بکنید. تنها کافی است قاشق را خلاف جهت زنجبیل بکشید. وقتی پوست کنده شد با یک رنده ی باریک ریز آن را رنده کنید. اگر از این رنده ها ندارید می توانید زنجبیل را ریز خرد کنید. اگر خرد کردید حتماً زنجبیل را به صورت تکه های خیلی ریز در بیاورید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی