محصولات فروشگاه


فروش ویژه ساعت هوشمند مدل M3


ساعت هوشمند مدل M3، قابل استفاده بر روی موبایل های اندروید و آیفون. هشدار تماس ها و پیام های دریافتی. پایش فعالیت روزانه و گزارش آن ...
در مقایسه با نسخه قبلی، این نوآوری یک به روز رسانی تمام عیار محسوب می شود. بر خلاف مدل های قبلی، ساعت هوشمند مدل M3 جدید دارای صفحه نمایش لمسی OLED با ابعاد 0.78 اینچ است. ساعت هوشمند مدل M3 برای کنترل فعالیت های روزانه بدن و نیز پیگیری تمرینات ورزشی طراحی شده است. از مهمترین قابلیت های این دستبند می توان به خواندن پیام ها های (فیس بوک، توئیتر و واتس اپ)، اعلان تماس ها، سنسور تست فشار خون، شمارش تعداد ضربان قلب در دقیقه، نمایش میزان اکسیژن خون، نظارت بر میزان و کیفیت خواب و گام شمار و ... اشاره کرد. طراحی زیبا میتواند موضوع مهم و قابل توجه ای در انتخاب یک گجت پوشیدنی مثل ساعت هوشمند محسوب شود. ساعت هوشمند مدل M3، از جمله ساعت های هوشمند موجود در بازار می باشد که علاوه بر طراحی زیبا از قیمت مناسبی هم برخوردار می باشد.
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 129000 تومان

 طرز تهیه مرغ آلو

 طرز تهیه مرغ آلو

مواد لازم برای مرغ آلو :

مرغ تکه ای   به تعداد نفرات 
 آلو بخارا برای هر تکه مرغ  3-5 عدد
 پیاز درشت رنده شده 1 عدد 
رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
رب انار یا آلوچه در صورت لازم 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شکر 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مرغ آلو :

ابتدا تکه های مرغ را که به آن ها ادویه و نمک زده ایم را در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج می کنیم. سپس در همان روغن پیاز رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند بعد از آن رب ااضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوشرنگ شود سپس کمی آب می ریزیم و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم تا بپزد. وقتی جا افتاد آلوها را به همراه شکر اضافه می کنیم تا چند جوش بزند و جا بیفتد.

 

* بعضی از آلو خورشتی ها شیرین هستند و ترش نیستند در این صورت دیگر احتیاجی به شکر نیست ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید می توانید کمی رب آلوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید و اما اگر آلوهایتان ترش بودمی توانید به آن ها شکر اضافه کنید تا ملس شود و احتیاجی به رب انار نیست.

 

* آلوهای من زودپز بودند و آن ها را حیس ندادم ولی اگر آلوهایتان دیر می پزند کمی از قبل در آب خیس بدهید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی